Zdrawim. Ta stránka nechá chybu. Dozvěděl sem se dost, (něco už znal) ale příjemně se mi rozvinula fantazie. Bohužel nefunguje mi váš e-mail. Proto otázku položim sem:
Psal ste v odkazu: Proměna, že je to část lidská a část zvířete... že je spojená pomocí astrálního světa.
Fajn,budiž... zní to logicky...ovšem... ale...co jeho druhá stránka... pokud je to člověk, kam se teda ztrácí jeho, zvířecí podoba?... možná jsem to nepochopil jasně
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
ale...znamená to že je dočasně v Astrálním světě a při proměně si jí jakoby vytáhne zpátky do fyzického světa? Nebo je to jako duše, kterou má "člověk" stále u sebe ve Fyzickém světě, a pomocí Astrálu jen hmotní zvířecí tělo? (a naopak)
To by pak znamenalo že při proměně musí taková bytost mít maximální soustředění protože by se částečně spojoval s Astrálem, a tudíž by musel být dočasně jako v tranzu. Upřímě věřim na svět mimo, že vlkodlaci sou znamení že něco znamenaj,sem fanoušek těhle bytostí (pozor žádnej fanatik

), proto mě zajímá konkrétní věc.
Otázka je shrnutě: Když je dlak ve své lidské podobě....kde je jeho zvířecí podoba uložená?