od pravdivarealita v 23 črc 2010, 18:14
Moj nazor je ze tu behaju viacere bytosti nie len ludia par som ich videl skriatkov ludi z inych svetov dokonca som bol v spojeni aj z inymi svetmi vsetko je mozne energetickou cestou a srdcovou cakrou sme prepojeny uplne vsetci vo vesmire uz len to ze to tu pisem posielam energiu do tohto pc ktora bude putovat dalej k hlavnemu budovatelovi .. sam viem ze o mne rozhodli ze som anjel .. skutocne meno angelo la guardia- strazny anjel mam dusu filozofa z ineho zivota .. neni to ziadna vyhra momentalne v tomto svete...kazdopadne v nas su dve stranky jedna zla a jedna dobra to druhe meno neprezradim nerad sa nim chvalim ale moje svedomie vie o nom... takze ludia o nic nejde.... ked uvidite ducha skriatka alebo inu bytost nie je to nic ine ako veda ktora ho splodila od plus a minus zacina vsetko a na tom sa stavia cely vesmir .. smutne ale je ze svet vyzera ako vyzera a toho dobra je tu stale menej a menej v inych svetoch vo vesmire som videl dokonalu harmoniu co tu sa nikdy nestane typicky pripad je odkaz jezisa na krizi aj toho posledneho dobreho ukrizovali takze asi vieme kto tu a co vladne haleluja vsetky viery porucam sa.........