Něco od Míny

Podělte se o vlastní kresby, malby, poezii nebo prózu s ostatními a vyjádřete tak své pocity.

Něco od Míny

Příspěvekod mína » 06. 12. 2006, 19:15

No takže bych chtěla taky něco ukázat,ale neberu to jako něco dobrého,protože jsou to většinou jen úvahy nebo kratší povídky nebo prostě nějaké úryvky.Moje pocity a nálady a tak...prostě to berte jen jako,že už mě nebaví si to psát jen pro sebe a ne jako nějaké dílo! :)
Střezte se tajemné chvíle,která jednou nadejde...
mína
Upíří chtíč

Příspěvekod mína » 06. 12. 2006, 19:16

Strach

Sedím v koutě.Sama.Všude je tma.Je jako černý plášť,který mě objímá ze všech stran.Něco mě sžírá.Uvnitř.Je to bolest?Samota?Nebo strach?Slyším kroky…klap,klap,klap…je to jako ukolébavka.Abych usnula a už se neprobudila.Nemůžu se pohnout.Strach mě pohltil.Nemůžu se nadechnout.Strach svírá mé hrdlo a nepustí.Rozlévá se do každé částečky mého těla.Svazuje mě provazem a utahuje.Zavírám oči.Mé srdce vydá poslední poplašný úder.Už je tu.Osvobození,na které jsem tak dlouho čekala.Usínám s úsměvem na tváři.Strach pohltil mé tělo,ale má duše zůstane neposkvrněna.
mína
Upíří chtíč

Příspěvekod Darkluna » 06. 12. 2006, 20:02

Velmi poetické a pěkné. *thumb* Máš dobrý talent na popisování pocitů a situace. :P =D>
Darkluna

Příspěvekod mína » 06. 12. 2006, 21:49

Darkluna píše:Velmi poetické a pěkné. *thumb* Máš dobrý talent na popisování pocitů a situace. :P =D>

děkuju :)
mína
Upíří chtíč

Příspěvekod Darkluna » 06. 12. 2006, 22:03

mína píše:
Darkluna píše:Velmi poetické a pěkné. *thumb* Máš dobrý talent na popisování pocitů a situace. :P =D>

děkuju :)

Nemáš zač. :P
Darkluna

Zpět na Vlastní tvorba