Hodiny smrti

Odkazy na české, slovenské i zahraniční weby a fóra zaobírající se podobnými tématy.

Hodiny smrti

Příspěvekod Iliumuden » 01. 9. 2007, 03:25

Ak by niekoho zaujímalo kedy zomriete? skúste sa otestovať http://www.vestirna.com/www2/_smrt/index.php

Zemřete prevděpodobně dne 10.3.2065 ve věku 78 let. :-]
Iliumuden

Příspěvekod russel » 01. 9. 2007, 08:56

LOL, hodně Vám nahodí roky sport (hodně), optimistický pohled na svět a postava tak akorát
Obrázek Obrázek
russel
Editor

Příspěvekod Ragnarok » 01. 9. 2007, 09:23

Zemřete prevděpodobně dne 1.5.2065 ve věku 77 let.

No, to neni povzbuzující, ale mohlo by být hůř. :D
Jinak je zajímavý, že když sem to zkoušel jinde, tak mi to vypočítalo o 10let života víc 8)
Co zbude z člověka když ztratí to, co považoval za nejcennější?
Ragnarok

Příspěvekod kiko » 01. 9. 2007, 16:34

:roll: Ja by som tieto testy odstránil z internetu..
kiko

Příspěvekod Iliumuden » 01. 9. 2007, 16:57

kiko píše::roll: Ja by som tieto testy odstránil z internetu..

Prečo?...tieto testy sú čisto o srande.
A je to stále lepšie ako pozerať fundamentalistické fanatické videá, kde nejaký chlap celú dobu vyhukuje ako Ježiš každého miluje... =;
Iliumuden

Příspěvekod kiko » 01. 9. 2007, 18:17

Tie tvoje fundamentalistické fanatické videá, kde nejaký chlap celú dobu vyhukuje ako Ježiš každého miluje nikto nespomína. Ale tieto testy silne odsudzujem, nech to každý bere ako chce. Ale ver mi, sú ľudia čo tomu veria. A tích mi je ľúto..
Preto.
kiko

Příspěvekod Ragnarok » 01. 9. 2007, 23:22

kiko píše:Tie tvoje fundamentalistické fanatické videá, kde nejaký chlap celú dobu vyhukuje ako Ježiš každého miluje nikto nespomína. Ale tieto testy silne odsudzujem, nech to každý bere ako chce. Ale ver mi, sú ľudia čo tomu veria. A tích mi je ľúto..
Preto.

Já 1000x radši uvidim tyhle testy o tom co si byl v minulym životě, co budeš v příštim a nebo kdy umřeš. Než ty holčičí testy typů: "mám s ním zůstat?" nebo "poznejte podle *něčeho - například velikosti boty :roll:* jakej je váš kluk a jestli se k sobě hodíte" to pro změnu odsuzuju já, páč puberťačka co rozhoduje o svym soukromym života podle internetovajch testů a fór, by dle mýho potřebovala od rodičů pořádně proplesknout, aby se probrala.
Ragnarok

Příspěvekod kiko » 02. 9. 2007, 10:03

K takím testom som sa chvalabohu nedostal, tie sú tiež maximálne primitívne zrejme. :)
kiko

Příspěvekod Certhia » 02. 9. 2007, 11:41

nemáte náhodou dojem, že je úplně zbytečný to řešit? ten kdo je samostatná osobnost a umí se rozhododvat, má nadhled...takovejm hovadinám stejně nepropadne...a ten kdo potřebuje hledat "oporu" nebo já nevim co v takovejch věcech-by to dělal, byť jinak, i kdyby ste to nakrásně zrušili..ne? :-s
Certhia

Příspěvekod Ragnarok » 03. 9. 2007, 05:05

Certhia píše:a ten kdo potřebuje hledat "oporu" nebo já nevim co v takovejch věcech-by to dělal, byť jinak, i kdyby ste to nakrásně zrušili..ne? :-s

Rušit něco? Tak to neni nic pro mě, stejně jako když na foru se oběví nějakej Threat, kterej se vedení nelíbí. Co udělaj? Smažou to.
Nevim tohle řešení mi je proti srsti, páč mi to připadá jako "zametení problému pod koberec, bez pokusu o řešení" a to já nemám rád.

Když vidim, že ten někdo má tyhle problémy, že si prostě nedokáže poradit sám, tak se mu pokoušim pomoct. Seženu partu lidí a v klidu si o tom "problému" v hloučku popovídáme, ať je to sebemenší blbina. Ten člověk co ten problém má si poslechne naše názory a pak nám sám řekne co si z toho vzal/nevzal, jak se dál zachová a podobně. Když si najede na internet kde mu přímo řeknou "udělej tohle", tak to vede jen ke společenský sebevraždě. Páč ten člověk si prostě nedokáže poradit sám, na všecko bude potřebovat tabulky "stalo se ti tohle - udělej tohle" když si ale o svym problému s někym v klidu promluví a vyslechne si názory ostatních, tak si bdue časem schopnej sám podívat na věc z vícero pohledů a najít si svojí cestičku, udělat si svůj názor a vymyslet svoje řešení. A tak by to podle mě mělo bejt. :)
Proto, proč tyhle věci zakazovat?
Jenom tím potopíš hromadu lidí, co už je více/méně potřebujou, spíš by bylo vhodnější popostrčit tyhle blbiny správnym směrem.

IMHO máš recht, řešit to je zbytečný :D 8)
Ragnarok

Příspěvekod Sadako » 03. 9. 2007, 11:33

Ragnarok: Threat ale musí být zcela jistě odstraněna. :wink: (více na http://slovnik.seznam.cz ).

kiko: Z jakého důvodu ti takové testy vadí? Na inetu je tolik stupidních testů, že ty "jak dlouho tu ještě budete" patří kolikrát k těm lepším. Přinejmenším zábavnějším. Nic závadného na nich nevidím. Nedávno jsem si dělala jakýsi test dlouhověkosti a vyšlo mi, že jsem přes 200 let mrtvá. :]]
Es kommt der Tag...
Sadako

Příspěvekod kiko » 03. 9. 2007, 14:26

Pretože to sú kraviny. :D Keď sa na tom niekto baví, nech sa baví, bárz aj od rána do večera.. Mne je to pomerne jedno, len tieto testy nemusím, ja osobne, tak by som ich stiahol z netu. :)
kiko

Příspěvekod Striw Kai » 03. 9. 2007, 16:22

kiko píše:Mne je to pomerne jedno, len tieto testy nemusím, ja osobne, tak by som ich stiahol z netu.
Jedno Ti to není, protože to řešíš. :)
Mě když je něco ukradený, ani nevím, že se to okolo mě vyskytuje v kvantech..
Striw Kai

Příspěvekod kiko » 03. 9. 2007, 16:37

Ja mám tieto testy totálne v paži. :) Stretávam sa s nimi len na tíchto fórach kde spomeniem že ich nemusím a stiahol by som ich preč z netu čo niektorím jak vidím strašne prekáža.
Ja to neriešim, tu sa niekto iný furt pýta čo je na tom zle, a ja len slušne odpovedám. :P
kiko

Příspěvekod Ragnarok » 04. 9. 2007, 01:36

Sadako píše:Ragnarok: Threat ale musí být zcela jistě odstraněna. :wink: (více na http://slovnik.seznam.cz ).

:shock: nechápu :?
Ragnarok

Další

Zpět na Internetové odkazy