Certhia píše:a ten kdo potřebuje hledat "oporu" nebo já nevim co v takovejch věcech-by to dělal, byť jinak, i kdyby ste to nakrásně zrušili..ne?

Rušit něco? Tak to neni nic pro mě, stejně jako když na foru se oběví nějakej Threat, kterej se vedení nelíbí. Co udělaj? Smažou to.
Nevim tohle řešení mi je proti srsti, páč mi to připadá jako "zametení problému pod koberec, bez pokusu o řešení" a to já nemám rád.
Když vidim, že ten někdo má tyhle problémy, že si prostě nedokáže poradit sám, tak se mu pokoušim pomoct. Seženu partu lidí a v klidu si o tom "problému" v hloučku popovídáme, ať je to sebemenší blbina. Ten člověk co ten problém má si poslechne naše názory a pak nám sám řekne co si z toho vzal/nevzal, jak se dál zachová a podobně. Když si najede na internet kde mu přímo řeknou "udělej tohle", tak to vede jen ke společenský sebevraždě. Páč ten člověk si prostě nedokáže poradit sám, na všecko bude potřebovat tabulky "stalo se ti tohle - udělej tohle" když si ale o svym problému s někym v klidu promluví a vyslechne si názory ostatních, tak si bdue časem schopnej sám podívat na věc z vícero pohledů a najít si svojí cestičku, udělat si svůj názor a vymyslet svoje řešení. A tak by to podle mě mělo bejt.
Proto, proč tyhle věci zakazovat?
Jenom tím potopíš hromadu lidí, co už je více/méně potřebujou, spíš by bylo vhodnější popostrčit tyhle blbiny správnym směrem.
IMHO máš recht, řešit to je zbytečný