Andělé

Co nelze zařadit přímo pod žádné zaměření, ale je to stále k tématu fóra, patří sem.

Příspěvekod Gorefiend v 21 lis 2006, 21:12

Malleus píše:Neviem, či aj tu, ale určite si to čítal na inom fóre, kde to bolo dostatočne vysvetlené dokonca dvoma ľuďmi, tak celkom nechápem, o čom tu teraz točíš?

pozri, nie som ziadny ucenec, ako si si uz urcite stihol vsimnut... nie som zdaleka taky scitany ako napr. ty alebo Argonantus, cize ma prosimta ospravedln, ked si teraz budem stat za svojim - niekde (urcite tuto na strige) som cital, ze Lucifer spolu s niektorymi anjelmi, medzi ktorymi bol aj Satan, sa vzburili proti Bohu... tak by som rad pocul, ako to bolo podla teba (resp. podla informacii, ktore mas)
a problem je prave, ze si nepamatam, ze by na toto tvrdenie boli nejake namietky :-k
MRM - mame radi metal :D
Obrázek
Gorefiend

Příspěvekod Malleus v 21 lis 2006, 23:37

Gorefiend.
Tým iným fórom som myslel mágiu, kde táto téma bublala tak isto, a bola tam fundovane a dostatočne vysvetlená pre "učencov" i "neučencov". Tak sa nevyhováraj - videl som ťa tam.
Malleus

Příspěvekod Gorefiend v 22 lis 2006, 17:58

Malleus píše:Gorefiend.
Tým iným fórom som myslel mágiu, kde táto téma bublala tak isto, a bola tam fundovane a dostatočne vysvetlená pre "učencov" i "neučencov". Tak sa nevyhováraj - videl som ťa tam.

nuz, tak ako si si urcite vsimol, necital som to tam, takze to, ze mi to hadzes pred oci, je zbytocne, lebo keby ma to nejako zaujimalo, uz by som mal o tom precitane nejake clanky...
MRM - mame radi metal :D
Obrázek
Gorefiend

Příspěvekod Argonantus v 22 lis 2006, 22:09

Tak nezoufej, a chvíli hledej.
Já to taky nemůžu najít...
Argonantus

Příspěvekod Malleus v 22 lis 2006, 22:13

Myslel som iné fórum v zmysle http://www.fórum.čosi kam chodí i Gorefiend i moja maličkosť.
Malleus

Příspěvekod kiko v 16 pro 2006, 00:36

v anjelou verim a anjeli skutocne su. anjeli strazny,su ludia co sa s nimi skontaktovavaju a mne jedna dobra osoba sa skontaktovala s mojim anjelom straznym povedala mi o nom info a odkazuje mi od neho vselico
takisto je vraj anjel smrti,s nim nemam skusenosti, ten pomaha umierat mrtvim lidem,ked umru,a ich telo neni rozsekane na cimpr-campr ze by sa v nom dusa este udrzala,tak vam ukaze ako by to vyzeralo kebyze sa vratite do pozemskeho zivota,a ako keby nie
kiko

Re:

Příspěvekod ordulo v 02 bře 2010, 17:34

Ahoj, prosím ťa, mohol by si uploadovať ten záznam z prednášky?

Vďaka.

Docrabax píše:Neviem, či viete o knižke od Emila Páleša - Angelológia dejín, niektoré úrivky sú aj na nete a ak by ste chceli, mám záznam z jeho prednášky v Mp3.
ordulo

Předchozí

Zpět na Obecná témata