Dámi a pánové...Dobrý den...jmenuji se Antonius von Gorrol...
Jako malého mě pravý rodiče zasvětili do vlčí kletby a dostal jsem se z toho až po 14 letech.
Tehdy jsem dostal takovou zvláštní nenávist vůči těmto tvorům-...a jeden z knězů na mě objevil ,že jsem dostal dar lovců...
Rád bych vás tedy upozornil na pár věcí...Dnešním Upírům nevadí česnek a dnešním Vlkodlakům nevadí stříbro...jde o speciální druhy mezi námi lovci nazývané Wolfdiasové a Diasietové...
jen nám lovcům jsou dány zbrany,skrze něž můžeme bojovat proti těmto démonům,a posílat je mocí Ježíše krista,mocí jeména i kříže zpět do pekel...
Víte...zamiloval jsem se do jedné slečny...Líbali jsme se,když jsem jí začal vždy zavadovat o zuby...
měla je větší a větší...je to přímý kontakt s wolfidasem,nebot jsem lovec..ta kletba spáchaná na mě v dětství ,padne na ty,do kterých se zamiluji...proto musím bojovat abych dostal z pět to co potřebuji...
vaše modlitby by mi byly nápomocí...pokud se ale někdo chce dostat ,či zasvětit...není problém...
ale musí být vaše psichyka připravená...chtěl-li by se zeptat na něco je tu můj mobil i icq
mobil720316709.....icq...493358766