Jak poznat vlkodlaka?

Pověry, povídačky a omyly, které se rozšířily mezi lidmi v dobách minulých i současných.

Re: Jak poznat vlkodlaka?

Příspěvekod Lykantrop v 22 kvě 2009, 15:12

Taky jsem nad tím uvažoval. některý pes prostě štěká a některý ne. Já to nemyslel permanentně, ale z větší míry na mě psi neštěkají a když ano, stačí pohled a dost se uklidní. Pes štěká jen tehdy, když má strach a snaží se něco zahnat nebo na to upozornit. Například když potká hada, bude na něj štěkat a "provokovat" a had poté zaútočí. Když vidí autoritu, zmlkne.

Nemoc? To záleží na tobě, ale když slyšíš hlas, jseš taky schizofrenik? A co duchové...Takhle bychom mohli spekulovat do nekonečna...
Lykantrop

Příspěvekod Lykantrop v 22 kvě 2009, 15:17

Pro mne je lykantropie vrozená schopnost, žádný magický rituál z tebe nikdy neudělá lykantropa. To, že lykantrop je zlý, démon nebo bůh ví co ještě je hloupost. Lykantrop je bytost s velkým srdcem, silnou láskou k přírodě a rozhodně nezabíjí lidi jen tak pro nic za nic. Chápu, že pro vás ostatní je težké to pochopit, ale co nadělám, to vysvetlí se jen tomu, kdo naslouchati chce. Vžijte se do psa, do vlka. Proč kouše, proč vraždí, proč rdousi?! Dělá to jen tehdy, když se cítí být ohrožen. Dělá to proto, aby přežil. A proto to udělá i lykantrop, protože je z části vlk a vlk je zvíře volnosti.
Lykantrop

Příspěvekod Ragnarok v 22 kvě 2009, 16:50

Odpovidas mi hezky ... skoda ze ne na to na co se ptam. :?
Co zbude z člověka když ztratí to, co považoval za nejcennější?
Ragnarok

Příspěvekod Lykantrop v 22 kvě 2009, 17:08

Na to jsem ti ale odpověděl ;)
Lykantrop

Re: Vlkodlak

Příspěvekod nikto v 13 čer 2009, 20:00

Nerozpoznaš ho nijak .
nikto

Příspěvekod nikto v 13 čer 2009, 20:12

Lykantrop píše:Pro mne je lykantropie vrozená schopnost, žádný magický rituál z tebe nikdy neudělá lykantropa. To, že lykantrop je zlý, démon nebo bůh ví co ještě je hloupost. Lykantrop je bytost s velkým srdcem, silnou láskou k přírodě a rozhodně nezabíjí lidi jen tak pro nic za nic. Chápu, že pro vás ostatní je težké to pochopit, ale co nadělám, to vysvetlí se jen tomu, kdo naslouchati chce. Vžijte se do psa, do vlka. Proč kouše, proč vraždí, proč rdousi?! Dělá to jen tehdy, když se cítí být ohrožen. Dělá to proto, aby přežil. A proto to udělá i lykantrop, protože je z části vlk a vlk je zvíře volnosti.

Pro tebe ? jakoze ty si,dajme tomu naco sa na seba snazis upozornovat ja mam s lykantropmi uplne iné skusenosti je to neco ako duch, vlkodlak sa nemeni na vlka je proste iba posadnutý vlčim duchom napr ráno sa zobudis si unaveni pametaš si že si v noci bol vonku, ale nie fyzicky iba tvoj duch mozno ked je nekto posadnuty dlho neviem presne ako sa to stáva ale neskor uz nevichadza z tela iba duch ale v noci vybehneš von ako namesačni a rano sa zobudis v zahrade :-]
nikto

Příspěvekod Mr.XXX radši ;) v 20 kvě 2010, 18:09

Jestli je toto tema jeste otevreny rad bych k tomu něco řekl.
Nemyslim si, že jakýkoliv znak dokáže vlkodlaka spolehlivě odhalit a tvrdim ze se vlkodlak na vlka nepremenuje.
Vsechno sou to vymyslene zvasty aby vlkodlaci mohli mit klid.
Samozrejme nektere vlastnosti mame, ale rozhodne ne to co tu pisete.
Uz od mladi se urcite znaky projevuji ja konkretne vnimam min bolest, vidim dobre ve tme, nadprumerne slysim, docela dost zvednu (povezte kdo z vas v 17 letech zvedne na zadech 140kg a nad hlavu metrak?), rychlejsi hojeni, rychlejsi beh, lepsi reflexy, manipulace psychiky a pusobeni na ostatni (to mam nejradsi). Je mi 17 let merim cca metr devadesat a vazim cca 100kg a nemyslim si ze sem spatny ,,clovek,, Jedina nevyhoda toho vseho jsou ty zuby :( spicaky na obou patrech cca 2x velky a rozlozeni zubu je rovno rozlozeni zubu nemeckeho ovcaka. Ani nvm proc to pisu, ale asi uz nechci bejt sam kdo o tom vi a kdo si o tom chce povidat...
Mr.XXX radši ;)

Příspěvekod Ragnarok v 21 kvě 2010, 11:50

Vyfoť se. :)
Ideálně s otevřenou pusou ... pak pokecáme.
Co zbude z člověka když ztratí to, co považoval za nejcennější?
Ragnarok

Příspěvekod Mr.XXX radši ;) v 23 kvě 2010, 00:48

ok fotku sem pridam, ale jenom pusu... nechci bejt videt...
Mr.XXX radši ;)

Příspěvekod Mr.XXX radši ;) v 23 kvě 2010, 16:33

tady sou fotky. Snad mi uz uverite. Omlouvam se za velikost zubu ae sou vybrouseny(kuli velikosti) tyto maj cca 1cm a sou priblizne stejne velky jako ostatni ty velky se nedaj nosit na verejnosti proto prebrusuju pravidelne...ae ty vystouplosti a nepravidelnosti slozeni zubu si nejspis vsimnete...
Kód: Vybrat vše
http://www.edisk.cz/stahni/54601/IMGP1397.JPG_2.24MB.html

http://www.edisk.cz/stahni/43854/IMGP1395.JPG_2.14MB.html

http://www.edisk.cz/stahni/06828/IMGP1398.JPG_2.17MB.html

http://www.edisk.cz/stahni/04771/IMGP1396.JPG_2.02MB.html
Mr.XXX radši ;)

Příspěvekod HerveLycan v 29 srp 2010, 08:49

To byla blbost dávat do na edisk. Oni to sami po čase mažou. Nemohl bys to uploadnout ještě jednou někam?
HerveLycan

Příspěvekod Rushwolf v 29 srp 2010, 08:57

HerveLycan píše:To byla blbost dávat do na edisk. Oni to sami po čase mažou...

o to možná šlo...
"A každý strach je strachem z vlkodlaka."
www.haljaruna.com , www.alawodos.wz.cz
Rushwolf
Slzy Matky

Příspěvekod HerveLycan v 01 zář 2010, 12:23

Jinak jak poznat vlkodlaka. Asi není předpis jak to udělat. Ale já myslím, že se pozná intuitivně. Jednoduše z člověka vlkodlaka nebo upíra cítím. A nevím, proč, ale vím, že jím je. Po podrobném sledování té osoby pak zjistíme určité odchylky od "normálního" chování. Myšlení tzn co upřednostňuje jaký má vztah k lidem. Složení stravy. Dalo by se o tom diskutovat poměrně dlouho. Možná je to tím, že se sám v sobě vlkodlaka pociťuju.
HerveLycan

Předchozí

Zpět na Lidové pověry