gothica darkness666 píše:Lycan píše:a jak si videla tvar dotycneho ,zrcadlo ,nebo pri AC?
ani jedno ne, proste se mi objevi v mysli nevim jak je to mozny a proto je velmi tezke zjistit ci je to jenom fantazie media nebo ne...vicekrat, tedy ve vacsine pripadu me presvedcili ze ma odpoved je spravna,...tedy na zacatku abych se ujistila ze som vyvolala toho dotycneho zemreleho tak mu polozim otazky typu. kolik ste mel deti, jak se menují,v kolikatich jste zemrel, data umrti atd. Kdyz mi pribuzna toho zemreleho potvrdi alespon polovicu z mych neprimich odpovedi tak jsem si vice nez jista ze to neni jenom ma bujna fantazie. (Vzdy doposud jsem se kontaktovala s mrtvymi, ktorych priteli, pribuzne jsem znala ,abych mela dukazy...) nehovorim ze me to vacsinou nesokovalo, vzdy jsem si nebyla jista ci sa mi to jenom zda. Da se to vsak rozlisit i jinym spusobem, jednuse kdyz je osoba rozmazana, ma nejisty hlas ktery slisim velmi tezko a jenom se nejasne miha na spodku mych myslenek tak je to jenom nejaka spominka, a zase naopak :kdyz se opravdu kontaktuji s nekym tak osobu vidim jasne, nemuzu pri ni myslet na neco jine snazi se me upozornit na svou pritomnost atd. Hadam je vsem jasne ze clovek musi pritom musi mit zavrene oci a koncentrovat sa jenom na dotycnu dusu....kdyby tady bylo nejake medium, moc by me zajimalo jak duchy vidi on/ona jake ma skusenosti, atd, moc jsem zvedava...
mo nevim,ja si radsi pockam na AC tam to je bezpecny ,stejnym spusobem jak si popisovala se muzes spojit se svym duchovním průvodcem,strážnym sndelem,silovým zvířetem ,nebo jak se jeste nazyva.....

![Vlkodlak :-]](./images/smilies/vlkodlak.gif)