Spojeni s mrtvymi

Astrální rovina, magické rituály, kvalifikace bytostí, alchymie a jiné okultní vědy.

Re: Spojeni s mrtvymi

Příspěvekod Lycan v 19 lis 2008, 21:52

gothica darkness666 píše:
Lycan píše:a jak si videla tvar dotycneho ,zrcadlo ,nebo pri AC?

ani jedno ne, proste se mi objevi v mysli nevim jak je to mozny a proto je velmi tezke zjistit ci je to jenom fantazie media nebo ne...vicekrat, tedy ve vacsine pripadu me presvedcili ze ma odpoved je spravna,...tedy na zacatku abych se ujistila ze som vyvolala toho dotycneho zemreleho tak mu polozim otazky typu. kolik ste mel deti, jak se menují,v kolikatich jste zemrel, data umrti atd. Kdyz mi pribuzna toho zemreleho potvrdi alespon polovicu z mych neprimich odpovedi tak jsem si vice nez jista ze to neni jenom ma bujna fantazie. (Vzdy doposud jsem se kontaktovala s mrtvymi, ktorych priteli, pribuzne jsem znala ,abych mela dukazy...) nehovorim ze me to vacsinou nesokovalo, vzdy jsem si nebyla jista ci sa mi to jenom zda. Da se to vsak rozlisit i jinym spusobem, jednuse kdyz je osoba rozmazana, ma nejisty hlas ktery slisim velmi tezko a jenom se nejasne miha na spodku mych myslenek tak je to jenom nejaka spominka, a zase naopak :kdyz se opravdu kontaktuji s nekym tak osobu vidim jasne, nemuzu pri ni myslet na neco jine snazi se me upozornit na svou pritomnost atd. Hadam je vsem jasne ze clovek musi pritom musi mit zavrene oci a koncentrovat sa jenom na dotycnu dusu....kdyby tady bylo nejake medium, moc by me zajimalo jak duchy vidi on/ona jake ma skusenosti, atd, moc jsem zvedava...

mo nevim,ja si radsi pockam na AC tam to je bezpecny ,stejnym spusobem jak si popisovala se muzes spojit se svym duchovním průvodcem,strážnym sndelem,silovým zvířetem ,nebo jak se jeste nazyva.....
Lycan

Příspěvekod Maxim v 19 lis 2008, 22:01

mno s tim duchovním pruvodcem to je take divne :green: on se ti totiž muže bo nemusi zjevit :green: to zaleži na něm :green:
Obrázek
Maxim

Příspěvekod Lycan v 19 lis 2008, 22:13

Maxim píše:mno s tim duchovním pruvodcem to je take divne :green: on se ti totiž muže bo nemusi zjevit :green: to zaleži na něm :green:

proc by se nemnel zjevit??

staci ho pozadat aby prisel a on prijde ,jeho pritomnost urcite poznas......kazdy mame sveho "duchovniho pruvodce"nebo andela ,nebo jak ho nazyvate "navadi nas na spravou cestu " ochranuje atd.......ale kdzy v nej lidid neverej a nekontaktujou tak jejich spojeni slabne az ho mozna muzou ztratit

*im looking for my angel ,you see him? * :D
Lycan

Příspěvekod gothica darkness666 v 20 lis 2008, 20:50

všechny znam, dokonce mych andelu je az 5 hlidaji mne jako oko v hlave :D , silove zvire mam taky-trochu mne sklamalo s tym jak vyzera a taky svyho duchovniho pruvodce ku kteremu me to zvire zavedlo- fakt mi pripominal nejakeho japonca, ucitale bojovych umeni, no ale najviac asi svym zevnejskem zodpovidal-az na ty drapy-piratskeho krale singapuru z piratov z karibiku :D :lol:
mors principium est-smrt je teprve začátek
gothica darkness666

Příspěvekod Gorefiend v 21 lis 2008, 17:01

otazka - naco to sem pises?
MRM - mame radi metal :D
Obrázek
Gorefiend

Příspěvekod Maxim v 21 lis 2008, 21:06

Lycan píše:
Maxim píše:mno s tim duchovním pruvodcem to je take divne :green: on se ti totiž muže bo nemusi zjevit :green: to zaleži na něm :green:

proc by se nemnel zjevit??

staci ho pozadat aby prisel a on prijde ,jeho pritomnost urcite poznas......kazdy mame sveho "duchovniho pruvodce"nebo andela ,nebo jak ho nazyvate "navadi nas na spravou cestu " ochranuje atd.......ale kdzy v nej lidid neverej a nekontaktujou tak jejich spojeni slabne az ho mozna muzou ztratit

*im looking for my angel ,you see him? * :D

jj však jo :) ale to všechno zaleži na něm :) mužeš s ním komunikovat myšlenkami bo přes papír :) je to poměrně zajimave:)
a co vim mužeš jich mít i víc než jednoho :)
Obrázek
Maxim

Příspěvekod Edith v 26 lis 2008, 15:25

jj však jo :) ale to všechno zaleži na něm :) mužeš s ním komunikovat myšlenkami bo přes papír :) je to poměrně zajimave:)
a co vim mužeš jich mít i víc než jednoho :)[/quote]
hej to zni zajimave, jeste nikdy me nenapadlo, ze to sou vsechno "andele"... myslela sem si, ze mam proste Jeho a Kocku,...brala sem kocku jen jako kocku a nenapadla ma souvislost...jako ze to je stejnej druh...
Edith

Příspěvekod Ragnarok v 26 lis 2008, 16:56

Jako že moje kočka je anděl co mě přišel hlídat?
to už bych jí asi neměl vyhazovat z okna.
:?
Co zbude z člověka když ztratí to, co považoval za nejcennější?
Ragnarok

Příspěvekod Edith v 27 lis 2008, 15:03

Ragnarok píše:Jako že moje kočka je anděl co mě přišel hlídat?

vyjimečně sem nemyslela čeníška živýho, ale tu druhou, jako astralni bytost.nevim jak jinak to nazvat.Ty vyhazuješ svojí kočku z okna? :shock:
Edith

Příspěvekod Ragnarok v 27 lis 2008, 17:10

Edith píše:
Ragnarok píše:Jako že moje kočka je anděl co mě přišel hlídat?

vyjimečně sem nemyslela čeníška živýho, ale tu druhou, jako astralni bytost.nevim jak jinak to nazvat.Ty vyhazuješ svojí kočku z okna? :shock:

Z altánu... to má asi metr a kousek volnym pádem.
Ragnarok

Příspěvekod Gorefiend v 28 lis 2008, 01:20

hadzat vsetky astralne bytosti do jedneho vreca ako anjelov, to je imho poriadna hlupost :D
astralne bytosti sa nedelia na elementalov a demonov a anjelov :D
Obrázek
Gorefiend

Příspěvekod Ragnarok v 28 lis 2008, 08:53

Gorefiend píše:hadzat vsetky astralne bytosti do jedneho vreca ako anjelov, to je imho poriadna hlupost :D
astralne bytosti sa nedelia na elementalov a demonov a anjelov :D

A neni to tak, že tomu třeba jenom někdo řiká trochu jinak? :?
Ragnarok

Příspěvekod Gorefiend v 28 lis 2008, 12:11

no, to nie su moc slovicka, s ktorymi by sa malo hrat... ked niekto nevie, co co znamena, nech si to zisti, alebo nech to nepouziva... existuju aj vseobecne definicie zname kazdemu, co hladal... ja som nehladal, takze ziadnu nechci :D
Obrázek
Gorefiend

Příspěvekod setes v 13 led 2010, 21:10

jak sa to da urobit :-]
setes

Příspěvekod Knihovník v 26 úno 2010, 00:04

Vzhledem k tomu, že nevěřím na život po smrti, tak to dle mého nějak ztrácí smysl. Možná tak napojit se na nějaké "otisky" po živých. Ale tyto otázky nechávám otevřený, neboť se dosti špatně ověřují, co se smrti týče nechám se překvapit (nebo ztratím vědomí...nemůžu prohrát :D ).
Z očí do očí, z úst do uší,
upřímnosti plné hrsti, o lásce sníš.
A přesto proti srsti, když uděláš krok blíž.

Teatime (Knihovník)
Knihovník
Slzy Matky

Předchozí

Zpět na Magické teorie