Odeznívající myšlenky...

Odeznívající myšlenky...

Re: Odeznívající myšlenky...

Příspěvekod Edith v 10 lis 2008, 20:09

russel píše:
Edith píše:To, že se tobě nelíbí automaticky neznamená, že je špatná a pokud v tobě budím pocity že se o něco snažím tak je mi to líto ale si dost vedle

Jen tak naokraj, kdo nebo co řekne, že je dobrá?

já sem to neřekla, moje póza je taková že píšu sračky, ale to je věc názoru. Obecně platí, že když se něco líbí většině, je to dobrý. Ale na druhou stranu, jedno přísloví, nevim kde sem ho vzala, říká, že nic nemůže být jednoznačně ošklivé nebo hezké, na příkladu obyčejnýho šutru- můžeš ho zahodit a říct že je hnusnej, ale někdo jiný ho může zvednout protože pro něj je to krásnej kámen...Takže tim sem chtěla jen říct, že krása je velice rozporuplné téma a záleží pouze na subjektivním vnímání...hawk:-) :-[
Edith

Příspěvekod russel v 11 lis 2008, 00:41

Mě je zarazila tato část >
Edith píše:To, že se tobě nelíbí automaticky neznamená, že je špatná

protože dle této logiky nemůžeš ani říci, že je dobrá. Toť celé. Jinak samozřejmě vidění krásy a hnusoty je čistě subjektivní věc.
Obrázek Obrázek
russel
Editor

Příspěvekod Edith v 11 lis 2008, 15:26

russel píše:Mě je zarazila tato část >
Edith píše:To, že se tobě nelíbí automaticky neznamená, že je špatná

protože dle této logiky nemůžeš ani říci, že je dobrá. Toť celé. Jinak samozřejmě vidění krásy a hnusoty je čistě subjektivní věc.

já sem ji taky vůbec nehodnotila, žeo. :-[
Edith

Příspěvekod tripleX v 14 bře 2010, 00:58

russel píše:
Edith píše:To, že se tobě nelíbí automaticky neznamená, že je špatná a pokud v tobě budím pocity že se o něco snažím tak je mi to líto ale si dost vedle

Jen tak naokraj, kdo nebo co řekne, že je dobrá?

Připoměl jsi mi citát, Satanužel už si nevzpomenu čí. Zněl asi takto: Když na pláži najdeš kámen, který se ti nelíbí, nemůžeš o něm říct, že je ošklivý, neboť jinému člověku se líbit může
tripleX

Předchozí

Zpět na Edith