Důležité!

Vše o fóru striga.info, novinky, oznámení a místo pro vaše názory na něj.

Důležité!

Příspěvekod Él Eterno v 13 bře 2010, 20:38

Vypadá to, že tohle fórum už snad nikdo nenavštěvuje. Je to divné, některé příspěvky jsou tu dobré.
Vím, že pro většinu je to jenom cesta jak utéci od skutečnosti a mezistanice k EMO atd :-D, ale například pro mě jsou tady hodnotné články a vadí mi, že už se neobjevují další. Mám hodně znalostí ohledně jiných vrstev vesmíru, než té materiální a líbí se mi, co se tu dá najít. Nedopusťte, aby se tu neobjevovaly další pěkné věci.
Díky.
Él Eterno

Re: Důležité!

Příspěvekod Sir Wulf v 15 bře 2010, 16:31

Jj to hej je to tu dobre som tu každy den :D
Smrť je novy začiatok cesty ktoru si vyberieme
Sir Wulf

Příspěvekod Ragnarok v 15 bře 2010, 17:11

Chápu smysl tohodle postu správně, když v něm vidim pobídku tipu: "Pište něco!" ?
Čeče, tvrdí že sám toho víš hodně, tak se s náma poděl a debata se znova rozjede.
Co zbude z člověka když ztratí to, co považoval za nejcennější?
Ragnarok

Příspěvekod Lykantrop v 15 bře 2010, 18:50

Ragnarok píše:Chápu smysl tohodle postu správně, když v něm vidim pobídku tipu: "Pište něco!" ?
Čeče, tvrdí že sám toho víš hodně, tak se s náma poděl a debata se znova rozjede.

Tos napsal hezky...
Lykantrop

Příspěvekod Él Eterno v 19 bře 2010, 17:56

Ragnarok píše:Chápu smysl tohodle postu správně, když v něm vidim pobídku tipu: "Pište něco!" ?

Pochopil jsi to perfektně kamaráde :-). Já se rád podělím. Ale je toho tolik(což každý ví), že by bylo nejlepší, kdyby se tu napsalo, na jaké téma chce kdo napsat článek a dotyčný by ho napsal. Například mě zajímá Saint Germain, o kterém toho zatím nevím tak hodně, jak bych si přál.
Él Eterno

Příspěvekod Ragnarok v 20 bře 2010, 10:11

Výmluvy. [-X

Jesli něco víš, najdi si příšlušný téma a piš!
Jesli chceš něco vědět, najdi si příslušnou sekci, uveřejni co víš a případný prameny ... pokud to bude zajímat eště někoho můžete se v tom povrtat.
Co zbude z člověka když ztratí to, co považoval za nejcennější?
Ragnarok

Zpět na striga.info